El Senado de la Luna Negra, aka El Senado, es un blog que pretende acercar a los lectores...
Contacto: mtgsenado@gmail.com

Encuentra todo lo que buscas dentro de El Senado



La Turoría .............. Nacionales
¡EL SENADO SE HA MUDADO!

AHORA ESTAMOS EN www.mtgsenado.com

domingo, 19 de julio de 2009

1er Torneo LLES3


Desde El Senado de la Luna Negra tenemos el placer de anunciar el inicio de nuestra tercera LLES (Liga Legacy de El Senado). El próximo sábado 25 dará comienzo la que esperamos sea una emocionante y participativa liga, de buen nivel y de gran ambiente, con la disputa del primero de los torneos que la componen.
La principal novedad de la LLES3 sin lugar a dudas es el cambio de ubicación. Ahora se celebrará en Girona capital (en la tienda TripiJoc), con lo que esperamos ofrecer a los jugadores de Girona ciudad y alrededores una buena opción para jugar Legacy.

Como habréis podido ir observando los seguidores y lectores habituales del blog, la LLES es la "joya de la corona" de El Senado. En ella volcamos todos nuestros esfuerzos para que salga una competición atractiva, competitiva y divertida. Para ello ponemos mucho énfasis en la información y seguimiento que damos a los participantes. A vuestro servicio tendréis las clasificaciones de cada torneo, la clasificación general, las estadísticas de mazos, colores, etc., reportajes fotográficos, videos de las finales y un report escrito de cada torneo además de la subida de los decklist de los top a Deck Check.

Sin mas, y con los deseos de que os guste la competición, os dejo con la información del 1er Torneo LLES3:

- Lugar: TripiJoc Girona, C/Sèquia 21 - Telf.: 972 21 31 01
- Fecha y hora: Sábado 25 de julio - 9,30h
- Inscripción: 10€
- Premios: Sobres a elegir entre las ediciones disponibles para los integrantes del top

Os dejo con las bases de la LLES3 y la lista de prohibidas de Legacy para vuestra información.

Aprovechamos para recordar que la entrega de la lista del mazo (deck list) es obligatoria, por lo que no se aceptará ninguna inscripción sin ella. Tampoco se admitirán listas en las que no se entiendan los nombres de las cartas, pues dificultaría la obtención de datos para las estadísticas o para publicar las listas en Deck Check en caso de top.

Podéis hacer las preinscripciones en los comentarios de este post, dejando vuestro nombre y apellido. También podéis acercaros o llamar a la tienda TripiJoc y hacer la preinscripción de la misma manera.

Gracias a todos,

Shaktakala

21 comentarios:

Shaktakala dijo...

Podéis dejar vuestro nombre y apellido para hacer la preinscripción:

Leonhart040 dijo...

Seré el primer doncs:
Xavier Descamps
A veure si aquesta vegada surt ben escrit als pairings xD La llista de la baralla el mateix dia o s'envia x mail?

Shaktakala dijo...

Jeje, ara segur que surt ben escrit ;). La llista el mateix dia del torneig!

Jordi Magic Lleida dijo...

Compteu amb mi. Jordi Bordera.

Això de la bona lletra no ho deus dir per mi, no? :) MWSFTW!

David Pérez dijo...

Ja et vaig comentar que m'apuntessis: David Pérez. Aquest cop si!

Anónimo dijo...

Compteu amb mi...
1, 2, 3, 4... ei!! i el 5??
com puc votar el post de l´u al cinc si per votar "5" s´ha de desbloquejar guanyant tres partides seguides de nivell 3 o més de proplayer ??

bé doncs tornaré als meus orígens legacy:

Albert Silvas 5208 054 876

aciduric dijo...

Ja podria ser ua LSES (que el Legacy ni el toco...).

Per cert, el 25 a quina hora es? Que potser m'hi passo i porto un frikideck de Extended...

Shak, hi han places limitades? Si no n'hi han apunteu-me:

ORIOL CARRERAS


Salut!

Shaktakala dijo...

Ei Albert! No t'he entés amb lo dels vots! XDD.

El torneig és a les 9,30h, mira que hi ha la info al post! ;). Lo de una LSES està en ment, simplement s'ha d'acabar de veure l'interés de la gent. Si hi ha prouta gent interessada com per realitzar una lliga d'Standard ho farem.

En quant a les places no estan limitades :).

Susi dijo...

Jo ja li vaig ccomentar Oriol!

També el que es pot fer és dur una lliga paral·lela, tenint en compte els resultats en tots els formats, per veure lo complets que som en quant a formats, que tampoc estaria malament!

PD: Sóc en Barrios!

Jordi Magic Lleida dijo...

hmm, home, es pot comentar, però vull que quedi clar, abans de fer res, que comprometre més d'un cap de setmana al mes és molt. Crec que l'actual "obligació" es prou com per ser permisiu i atractiu alhora.

Opino que més d'una lliga poden forçar massa la situació i fer que totes les competicions ho pateixin.

Crec que el millor és fer u núnc torneig tipus lliga i llavors altres "side events" en altres formats, seguint una mica més la temporada de Magic (intentant que s'escaigui més) i posant altres pel mig. Aquí vull mencionar 2HG en Standard o Extended, doncs va tenir MOLT bona acollida i crec que caldria fer-ne algun. Tampoc poden faltar alguns drafts quan surtin noves expansions i els clàssics Standar o Extended en les dates més idónies. Però segueixo pensant en que no cal estirar la corda en excés. Tot arriba i el millor és no estressar les agendes de tots. Un torneig fixe més altres que, si pots hi vas i si no, doncs res, a la lliga.

A més, és un debat profund que s'haurà de seguir quan tothom estigui situat (setembre endavant) i veure què passa. En tornarem a parlar, segur.

Anónimo dijo...

mes o menys quant durara el torneig?
en principi compteu amb mi
albert pajuelo 4208190881

Anónimo dijo...

esta ranqueado por la dci?

Albert Silvas dijo...

En Jordi té raó... és un debat profund y més ara que Girona acaba d´obrir les portes al Magic competitiu, gràcies a la lliga de legacy... per tant penso que tots l´hauriem de recolzar intentant fer un record assistencial, però tampoc podem caure a la temptació de programar torneigs a tort i dret!!

proposar per proposar... es podrien dir moltes idees:

1.) mirar el calendari i segons els formats de torneigs depenent de les diferents temporades fer els pertinents torneigs o lligues. (p.ex: ara s´acaba la temporada d´standard i comença extendido... doncs començar a fer torneigs d´extended)
//i els primers podrien ser la representació de la botiga en torneigs a nivell nacional o internacional... només caldria una camiseta "tripi"//

2.)fer un torneig cada X temps canviant de format cada vegada.

Dissabte A: Legacy
Dissabte B: Extended
Dissabte C: Standard
Dissabte D: Booster Draft
Dissabte E: "el què es decideixi entre tots"

proposo que sobri una enquesta en el bloc sobre quins formats jugaria més la gent!!

p.d: "quin rotllo us he fotut"

Albert Silvas

Albert Silvas dijo...

MATEMÀTIQUES PURES ( O LA IMPORTÀNCIA DE FER TOP).

Mirant les bases de puntuació de la lliga es poden arribar a unes fàcils conclusions:

Màxim de punts que es poden obtenir per torneig segons clasificació:
1R: 29 punts // 2N: 23 punts // 3R o 4T: 19 punts // 5È-8È: 14 punts

Imagineu-vos doncs que faig una bona jornada i de les 5 rondes preliminars en guanyo 3 i en perdo 2… tindré 9 punts i segurament no passaré al top 8.
Estaré puntuant per sobre de la mitja… però no és suficient perquè tinc una diferència de punts abismal entre la gent del top 8 (més del triple respecte del primer, més del doble del segon, tercer i quart… etc.) de fet si continués amb aquesta estadística necesitaria 3 dissabtes més que la resta de gent per fer top 8 a la gran final!!

Matemàticament clasificats:

• els qui facin 5 tops
• dues primeres posicions
• dues segones posicions + un top 8
• tres quartes posicions

Els punts que es donén de més durant el top 8 són excesius i restringeix totalment les posibilitats d´entrar a la gran final a ningú que no hagi fet cap top 8 ( a menys que hi hagi una pandèmia tipus “Grip A” molt extesa per Girona)

Conclusió final: s´ha de lluitar pel top 8 durant cada setmana!!!

Top o no top, aquesta és la questió!!

Albert Silvas

Shaktakala dijo...

La distribució ara mateix més óptima de tornejos és com ja s'ha comentat el torneig mensual de la lliga de Legacy, i acompanyaro durant la resta del mes amb una torneig mes (dos màxim alguna vegada puntual) de formats diferents (Standard, Extended, Boosters...).

Hem de pensar, que ara a Girona no es feia res (de manera habitual) fora de les presentacions, així que tampoc es pot pretendre fer un intenssiu de cop, i omplir l'agenda de la gent. Poc a poc, tot arribarà.

El torneig durarà lo que solen durar els tornejos d'aquest tipus, que amb parada per dinar i el top8 ens portará fins les 20h-20,30h. Això si, aquells que no entrin al top8 segurament ja estiguin a les 17,30h-18h.

La idea dels tornejos de les LLES és que estiguin ranquejats. Per aquest primer el coordinador de tornejos encara no ens ha contestat, però jo el sancionaré i enviaré la informació del torneig ranquejat tot confiant que ens contestin positivament.

En quant a la puntuació dels tornejos sóc conscient que afavoreig força a la gent que fa top. El motiu per el qual sempre ho he fet així és per a que aquella gent que per una cosa o una altra no pot assistir a tots els tornejos, però que fa un bon paper en els que pugui anar, tingui opcions d'entrar a la final. I aquesta manera de puntuar no treu opcions als jugadors més regulars, que pel fet d'asistir a més tornejos tenen en principi més opcions de fer algun top.

En quant a l'enquesta em sembla bona idea, quan més aviat pugui la penjaré ;).

Merci Silvas per les propostes i les crítiques, sempre són benvingudes!

Barrios dijo...

El que si que es podria fer seria fer un compendi dels resultats de tots els tornejos, classificant els resultats dels Tops, i així anar actualitzant per poder veure quins són els formats que més bons resultats fem, els jugadors més complets, etc. Una taula del tipus: Jugador, data, format, resultat, baralla. Per a cada jugaador de cada top.

També, paral·lel a aquesta proposta galardonar als guanyadors dels tornejos penjant a la página una imatge/fotografia del guanyador, amb els colors que jugaba i demés, com a l'exemple que hi ha a la página del antic freak-style (www.freak-style.net). Podria estar penjada des de que es fa el torneig fins al próxim!

En fi, tot vindra!

Shaktakala dijo...

Tots aquestes temes i propostes les podrem anar parlant durant aquests primers tornejos, totes les idees són interessants.

Aprofito per confirmar que ja des d'aquest primer torneig de la LLES3 els tornejos seran ranquejats per la DCI. En aquest primer, però, no actualitzaran la puntuació fins d'aquí un mes degut a que ens han contestat tard. Però podreu tenir els vostre punts DCI ;).

Anónimo dijo...

hei!! apuntame a mi y unos amigos del cole que también tienen deck de 1.5.
Alen Gualarga
Héctor Tuga
Jaime Jillas
Víctor Tilla
Paco Jerte
y Joaquín Ternet

Shaktakala dijo...

¡Apuntados estáis! ;)

Com a informació adicional que he conegut fa poc, el dissabte les botigues fan festa, per lo que el torneig es farà "a porta tancada". Això vol dir que, per sort, no haurem de fer horari de botiga per aquesta vegada, amb lo que intentariem fer les 5 rondes seguides abans d'anar a dinar per a que així tot aquell que no estigui al top8 i ho desitgi no calgui que torni després de la comilona ^^.
La parada per dinar seria d'una hora o hora i mitja.

Anónimo dijo...

Genial! Així podré veure com perdo abans d'anar a treballar i no perdre per haver marxat xD
Fins dissabte!

Kebote dijo...

intentaré venir també

Joan Castaño
dci: 40280372