El Senado de la Luna Negra, aka El Senado, es un blog que pretende acercar a los lectores...
Contacto: mtgsenado@gmail.com

Encuentra todo lo que buscas dentro de El Senado



La Turoría .............. Nacionales
¡EL SENADO SE HA MUDADO!

AHORA ESTAMOS EN www.mtgsenado.com

lunes, 27 de abril de 2009

Travel to GP Barcelona


Como ya sabréis, el fin de semana del 23 y 24 de mayo tendrá lugar el esperado Grand Prix de Barna. Hemos abierto este post para saber cuanta gente querrá ir al GP y organizarnos para ir juntos. El próximo sábado día 2 de mayo, coincidiendo con la celebración del 5º torneo de la LLES2, haremos una reunión para hablar sobre como ir al GP. Todo aquel que quiera y pueda venir, nos veremos en el Ocio durante todo el día. La salida la haremos desde Sabadell.
Para la gente de Girona, pongo a disposición este post, o si es necesario, uno a parte por si se quieren organizar para ir desde Girona.
Así pues, agredeceríamos a todos aquellos que queráis venir al GP y queráis ir con el Senado os apuntéis a esta iniciativa dejando vuestro nombre en los comentarios. Iré actualizando la lista a medida que os vayáis apuntando. En los próximos días también daremos información sobre el GP. De momento, si tenéis alguna consulta podéis mirar este link de la página oficial de Wizards.
¡Muchas gracias!

Lista de acoplados para el GP

David Pico aka Nekomajin
Raül López aka Trasga
Juan Manuel Arcas aka Baterin
Pablo Cano aka LoadNeo
Mario Ramírez aka SkyZo
Jordi Caton aka Shaktakala

18 comentarios:

Anónimo dijo...

Yo me apunto!

Solo por el mox de cromo ya vale la pena pagar los 20 €

Jordi Magic Lleida dijo...

Jo segur que hi vaig, però des de Girona (en ppi), així que no hi aniré via Sabadell.

Proposo crear un post (o aprofitar aquest mateix, decisió del Staff) per discutir baralles i prèstecs de cartes pel dia en concret, si creieu que és necessari.

Shaktakala dijo...

Merci per la proposta Jordi, en els propers dies obriré un nou post per a que la gent pugui demanar prestades cartes o preguntar per la competitivitat de les seves baralles.

Quim dijo...

A veure si ho he entes:

Pel torneig de T2 s'han de pagar 20 euros i et regalan un chrome mox DCI!!!!???? Pedazo de ganga no?

P.D: Lo dels dies com va? SI guanyes la majoria de les partides passes al dia seguent o què???

NaCtaL dijo...

wenuu jo seguramen si que i anire pero no crec que participi ja que no crec que amb 3 semanes em pugui fe un deck aixi que aquet dissabte quen vingui al torneig ja us u confirmare

moltes graciesss deeeeewwww

Shaktakala dijo...

Només si estàs dins dels 64 primers (havent-hi una participació inferior a 799 jugadors) o entre els primers 128 (si la participació supera els 799 jugadors) passes a les rondes del diumenge. Si no, el dissabte ja acaba la teva aventura :). Confiem en que algú de El Senado arribi a diumenge!XD. Si tens alguna altra pregunta Quim no dubtis en preguntar!

Trasga dijo...

bé com és lògic compteu amb mi XD porto messos jugant T2 que fins i tot he mig oblidat el legacy així que compteu amb mí!! a diumenge poder no arribo po espero emportar-me uns quants caps per davant (el meu somni és guanyar a un chinu!!) XD

bye!!

Barrios dijo...

Jordi, what means PPI?

Juas, jo encara no sé com anar-hi...

:P

Jordi Magic Lleida dijo...

@ Barrios: Si en les adreces
--> ppal=principal (entresol)
he deduït
--> ppi=principi

La política per passar a diumenge en un GP/PT és el que has comentat o bé només 2 derrotes o millor. La DCI va establir que en els seus tornejos, per passar a segon dia, si hi ha més de (per exemple) 128 persones que NOMÉS han perdut 2 partides, totes es mereixen passar. Això vol dir que si teniu 3 derrotes, difícilment estareu dins TOT i que ho guanyeu tot (sobretot en un GP amb tanta gent com BCN).

Nekomajin dijo...

Yo tambien me apunto, a ver si alguno de nosotros queda en buena posicion.
Ya me direis como quedamos.

Barrios dijo...

Home, ALSA lloga autocars...

Si soms molta gent potser renta i tot...

Yorak dijo...

Vaya colla de venuts ke aneu a un torneig per pillar uan carta foil XD fritos ! Jo personalment paso , el tipo 2 em smebla un format masa obert i poc original hehe on hi han decks i antidecks ... es tant trist , habia pensat en demanarli uan cruel control a un colega per anari pero baig jugar 2 partides i baig considerar ke el meu nivell de joc es corrompia al jugar un deck tan paralitic i repugnant XD aixo si efectiu un rato. Pero si no mata en menos de 5 torns no es magic --> Un s'ha de mantenir ferm als seus ideals.
Espero ke feu un bon paper i us desitjo la millor sort a tots !!!!

Shaktakala dijo...

També fan tornejos de Legacy paral·lelament al T2 Yorak!!XD, a part de anar-hi artistes i demés. Vull dir que, pots venir amb nosaltres independentment que juguis o no al T2, i així ens motives, sense tu segur que fem pitjor paper!!!;) (recorda que ets l'ànima de l'Ocio)

Yorak dijo...

Ostia no habia pensat en els side events, si fan side event de legacy si ke anire a part ke macabare la 43 lands perque no hi ha millor lloc per pillar cromos ke alla.
Encara men recordo el ultim gp ke ban fer a barna que i baig anar amb la meba ex >.< pavo terres dobles de borde negre a 15 euros XD el fallo de perque no en tinc 40 esta previament explicat.

Shaktakala dijo...

Juasjuasjuas...la xicota volia que li fessis un regal home!!XD

En fi doncs, ja ho saps, si vols venir amb nosaltres ens ho dius per aquí o aquest dissabte al torneig de la LLES2!

Barrios dijo...

Jo desde aquí os vull preguntar als que sortiu de Sabadell com hi anireu (tren, cotxe particular, etc.), i com teniu pensat tornar, perquè depenent de l'hora no hi ha trens, etc.

Jordi Magic Lleida, com tens pensat anar-hi?

Shaktakala dijo...

Jo crec que lo millor és anar amb cotxe. Inteantariem organitzar-nos per anar amb varis cotxes, així no depenem d'horaris de trens ni busos. En qualsevol cas, aquest dissabte ens reunirem tots plegats per decidir-ho.

Jordi Magic Lleida dijo...

Hi aniré en cotxe, segur. Des d'un punt de vista lògic, és la millor opció. El dubte que encara tinc és si hi aniré des de Figueres o Lleida, doncs em cau més a prop Lleida.

Si hi anem els dos des d'aquí, podrem fer relleu de pilots (tens carnet, no?) i anar més descansats. T'ho confirmaré en uns dies.